2017-10-04

ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ !! - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - ΠΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ) ΣΟΥΦΛΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΡΣΕΝΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΛΧΙΔΑ !! :: ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ) ΣΟΥΦΛΗ: ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ "Προαναγγελία θυέλλης!"



ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΓΙΑ «ΕΜΜΟΝΙΚΟΥΣ» ΓΙΑ «ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ» ΓΙΑ «ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ» ΓΙΑ «ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΓΙΑ «ΤΡΕΛΟΥΣ» ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ (ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΩΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΤΣ ΚΟΛΧΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (ΙΣΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΕΣΕΙ)


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΑ LINKS

------------------------

"ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Προαναγγελία θυέλλης!
http://attikanea.blogspot.gr/2017/09/blog-post_648.html

Ο «σπόρος», η πρώτη τοπική διαταραχή της νέας Ελληνικής Θύελλας που θα σαρώσει τον πλανήτη, ήδη ξεκίνησε.

Σημασία έχει να πιστεύεις στην ... Πατρίδα.
Σημασία έχει, να πιστεύεις στο ... ΜΑΖΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ!
Σημασία έχει, να πιστεύεις στο... όνειρο...
Σημασία έχει, να είσαι... καθαρή ψυχή.

Καλλιόπη Σουφλή






------------------------

Ο «σπόρος», η πρώτη τοπική διαταραχή της νέας Ελληνικής Θύελλας που θα σαρώσει τον πλανήτη, ήδη ξεκίνησε.

Εκείνο που θα πω (διότι δεν το είπα ακόμη), είναι πως σχηματίζονται τρείς ομάδες. Η μία στο φυσικό πεδίο, καί οι δύο στο αιθερικό. Πώς; ως εξής:

Η παρέα που βρεθήκαμε, είναι η ομάδα του φυσικού πεδίου. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη ομάδα έχει το αντίστοιχό της στο αιθερικό πεδίο.
Παράλληλα, υπάρχει στο αιθερικό πεδίο ένα δεύτερο «νοητικό σχήμα», πολύ συγκεκριμένο, το οποίο καλεί γιά την υλοποίησή του στο φυσικό πεδίο. (Ακόμη δεν έχει βρεί τη φυσική «εικόνα» του.)
    
Ακολουθούν δυό λόγια γιά την καθεμία.

Η φυσική ομάδα (εννοείται πως) δεν ήταν πλήρης, αλλά τα μέλη που θα προστεθούν -μέχρι κάποιον ευκόλως διαχειρίσιμο αριθμό- είναι ήδη γνωστά. Αν θέλετε, τη βλέπετε ως αρχηγική ομάδα – αλλά ακριβέστερα πρέπει να τη δήτε ως τον χρονικά πρώτο «κρύσταλλο» του υπό σχηματισμόν Ελληνικού «κρυσταλλικού πλέγματος». (Εργοδότη, σκασμός! Πολλά είπες.)

Ήδη καταλαβαίνετε πως δεν μιλάμε γιά κόμμα, σύλλογο, «σπίθες», «πυρήνες», «κόβες», «πρωτοβουλίες της βάσης», …ΜΚΟ (Θεός φυλάξοι!!!), ή ο,τιδήποτε παρόμοιο. Σιγά μη βάλουμε το μέλλον της Ελλάδας ενέχυρο σε στημένο παπατζηλίκι κακοποιών! Σιγά μην παίξουμε με τους δικούς τους κανόνες, στο δικό τους παιχνίδι καί στο δικό τους γήπεδο!

Εδώ οι ίδιοι οι συστημικοί (εξουσιαστές κι «αντιεξουσιαστές») τα κάνουν θάλασσα στο καταδικό τους παιχνίδι! Λέτε να πάμε κι εμείς οι ανίδεοι να βουτήξουμε -ξυπνητοί καί με ορθάνοιχτα μάτια- στον βόθρο;
(…Κι αλήθεια, οι τόσες -κομματικού χαρακτήρα- ομάδες κι ομαδούλες που κόπτονται «γιά τη σωτηρία της Ελλάδας», γιατί δεν συνενώνονται σε μία, να μπουν στη Βουλή με τα τσαρούχια καί μετά να τ’ αλλάξουν όλα τα στραβά; Τί περιμένουν τόσα χρόνια, αφού διακηρύσσουν παντού ειλικρίνεια προθέσεων; Έ;

Περιμένουν, άρα γε, ή απλά έχουν εντολή να διαλύσουν διά του πολυκερματισμού ό,τι απέμεινε από τον πατριωτικό χώρο; Δεν σας λέει κάτι το ότι ο ευρύς πληθυσμός των Ελλήνων -έστω κι από ένστικτο- δεν τις ακολουθεί; )

Επίσης, πιστεύω να έγινε αντιληπτό ότι αμέσως μετά έρχεται η σειρά σας!

Εννοείται πως ΔΕΝ θα τραβήξουμε μπροστά καμιά εικοσαριά («γραφικά», «βαρεμένα», ή όπως αλλοιώς θες πές τα) άτομα, να καθαρίσουν τα σκατά, κι όλοι οι υπόλοιποι θα κάθεστε σε μιά κερκίδα καί θα κοιτάτε τρώγοντας τσίπς.
Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.
Ή θα συμμετάσχετε, ή Ελλάδα του μέλλοντος δεν θα δήτε ποτέ σας!

Το «νοητικό σχήμα», τώρα, το pattern που λέγαμε, δεν είναι άλλο, παρά αυτό της Αργούς καί των Αργοναυτών.

Γνωρίζετε άριστα πως όντως έδρασε υπέρ της Ελλάδας λίγο πριν την είσοδο στον «μεγάλο μήνα» του Κριού, άσχετο αν τα μισόλογα του Απολλωνίου του Ροδίου καί του (ψευδ-)Ορφέα δεν μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. (Έχουμε μιά «εξωτική» αντίληψη γιά την Αργοναυτική Εκστρατεία, σαν αφήγηση γιά παιδάκια -με τέρατα κτλ-, αλλά μας διαφεύγει το ουσιαστικό κομμάτι. Το οποίο πρέπει να σπάσουμε το κεφάλι μας, μπας καί το συμπεράνουμε.)

Λοιπόν, σας έχω νέα: Αργώ καί Αργοναύτες ξαναϋπήρξαν καί δεύτερη φορά!
Κατά την είσοδο στον «μεγάλο μήνα» των Ιχθύων.

Μόνο που τώρα πιά δεν ήταν ακριβώς έτσι.
Ο Ιάσων μεν ξαναλεγόταν …Ιάσων (Γιεχοσούα), αλλά οι κωπηλάτες ήταν 12.

Ο στόχος ήταν πιά …η χρυσόμαλλη θρησκεία!
Η δε Αργώ δεν ονομάστηκε πάλι Αργώ, αλλά «Ναύς τηc Εκκληcίαc»! (Γιά την Αργώ πρόκειται, όμως.)

Νά ‘τηνε:



Τρέμω με τον πιθανό παραλληλισμό (που θα δημιουργηθεί στα μυαλά αρκετών) της Παναγίας με τη μοναδική γυναίκα που βρισκόταν στην ορίτζιναλ Αργώ!

Καί δεν εννοώ την -μηδέποτε επιβιβασθείσα- Αταλάντη. (Ή «Ατλάντη». Άκου όνομα!… Πάντως, η απεικόνιση της Νηός της Εκκλησίας έχει ακόμη καναδυό αξιοσημείωτες παραλλαγές. Άν ενδιαφέρεστε, στα ψαχτήρια.) Αλλά, ‘ντάξ’. Το γενικό σχήμα το πιάνετε, πιστεύω.

Οπότε, στην είσοδο του «μεγάλου μήνα» του Υδροχόου… συμπληρώστε εσείς το υπόλοιπο!

Κι εδώ ερχόμαστε στο Συμπαντικό χιούμορ.
Αφ’ ενός, μας αλλάζει τα πάντα – έστω κι ελαφρά.

Εκεί, λοιπόν, που το ψιλο-ξέραμε το pattern, που κάπως ξέραμε ποιά είναι τα εμπόδια καί πώς θα τα ξεπεράσουμε, τσούπ! έρχεται το Σύμπαν καί τ’ αλλάζει. Αλλάζει τις συνθήκες. Σα να παίζεις ηλεκτρονικό παιχνίδι, κι εκεί που το ξέρεις (πίστες, κίνηση εχθρών, κτλ), σου έρχεται νέα έκδοση καί σε κάνει να χάνεις! (Αφού στηρίζεσαι σε παλιές γνώσεις, καλές μόνο γιά την προηγούμενη έκδοση.)

Ποιός είναι ο Αιήτης σήμερα;
Ποιό το χρυσόμαλλο δέρας;
Ποιός ο δράκος που το φυλάει;
Ποιά η Αργώ;
Ποιά η Κολχίδα;
Πώς θα φτάσουμε στην Κολχίδα;
Πού βρίσκεται η σημερινή «Κολχίδα»;…
Κι αλήθεια, τί ακριβώς κυνηγάμε σήμερα;
Μιά προβιά με χρυσόσκονη, ή τίποτ’ άλλο;…

 

------------------------


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://attikanea.blogspot.gr/2017/09/blog-post_648.html

 



ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - http://attikanea.blogspot.gr/2017/09/blog-post_648.html

Ο ΔΡΑΚΟΣ Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

1.
http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/09/blog-47-ronin.html
2.
http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/09/15.html
3.
http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/blog-post_1.html
4.
https://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html
5.
http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/blog-post_75.html