2011-12-02

ΤΟ 1ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ & Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ (1/1) ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ»




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02118 ] [ 2011.11.27 00:00 ]





1.

ΧΡΟΝΟΣ: 00:29:42

(Πατήστε πάνω στον τίτλο ή στο κομβίον για να ακούσετε και να κατεβάσετε το ηχητικό ντοκουμέντο)

 




Καταθέτης Ηχητικού Ντοκουμέντου:
Σ.Σ. [Όνομα και επώνυμο ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]
 
Ημερομηνία μαγνητοφώνησης:
18 Ιουλίου 1999.
 
Συμμετέχοντες στην μαγνητοφώνηση:
1) Σ.Σ. [Όνομα και επώνυμο ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]
2) Ε.Τ. [Όνομα και επώνυμο ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]
 
Σχετικό Ψηφιακό Αρχείο:
01_Α_1_lesbiakh_paiderastia_mhteras_marias-t.mp3
 
 
 
Συμβάσεις-συντομογραφίες
 
Σ. - => [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]
 
Ε. - => [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]
 
=> Σημαίνει παύση του ομιλητή διότι σκέπτεται ή κομπιάζει λίγο.
 
--- => Όταν δεν είναι δυνατόν να καταγραφεί η λέξη επειδή δεν ακούγεται καλά.
 
Σημείωση: => Όλες οι σημειώσεις είναι του συζύγου και επεξηγούν κάτι που είναι δύσκολο ο ακροατής ή ο αναγνώστης να καταλάβει από μόνος του.



ΠΡΩΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΠΡΩΤΗ ΠΛΕΥΡΑ (1/1)
 
 
Θέμα: Στην πρώτη κασέτα πρώτη πλευρά λέει καθαρά για την σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια της μάνας της.
 

Αρχικά Σχόλια από τον σύζυγο:
 
Για να γίνει αυτή την απομαγνητοφώνηση χρειάστηκα 16 ώρες περίπου ανά πλευρά 30 λεπτών της κάθε κασέτας.

Η απομαγνητοφώνηση έγινε κάτω από συνθήκες αφόρητης αγωνίας και αφόρητης ψυχολογικής πίεσης το καλοκαίρι του 2004 διότι η σύζυγος ~ θύμα των εγκληματικών πράξεων του εγκληματικού κυκλώματος μου άρπαξε τα τρία ανήλικα παιδιά μας και εξαφανίστηκε αλλάζοντας πόλη ενώ με δόλο ήδη είχε υφαρπάξει δικαστικώς την προσωρινή επιμέλεια των τριών παιδιών μας δικάζοντας ερήμην εμού αφού φρόντισε να με βγάλει ψευδώς ως "αγνώστου διαμονής". Έτσι επιστρατεύοντας ότι αποδεικτικό υλικό είχα στην διάθεσή μου τότε απομαγνητοφώνησα και τις δύο κασέτες για να τις καταθέσω στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές πιστεύοντας ότι υπήρχε δικαιοσύνη και μη γνωρίζοντας ότι το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα έχει γίνει μητριαρχικό και τυραννικό. Όλα αυτά βέβαια τα διαπίστωσα με μεγίστη οδύνη καθ' οδόν στην ματαία αναζήτηση δικαίου.
 
Η πληροφορία για την σεξουαλική παρενόχληση απεκαλύφθη από την σύζυγό μου [Όνομα και επώνυμο ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] περίπου ένα χρόνο πρίν την μαγνητοφώνηση, κατά το έτος 1997-1998 περίπου.
 
Η ηχογράφηση αυτή έγινε στις 18/07/1999 περίπου μεσημέρι, κατά παράκληση της [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] (συζύγου μου) για να βρεθεί τρόπος να λήξει η εξάρτησή της από το σκοτάδι που το εκπροσωπεί η μάνα της και ως δίνη εγκλωβίζει τους πάντες μέσα του καθώς περιστρέφεται και τους καταστρέφει. Στην Αθήνα, στο σπίτι μας στην [Πλήρης Διεύθυνση κατοικίας της Οικογένειας το έτος 1999], στην κρεβατοκάμαρα, καθήμενοι επάνω στο κρεβάτι οκλαδόν και το κασετόφωνο ανάμεσά μας, λίγο υπερυψωμένο από κάποιο αντικείμενο επειδή δεν μπορούσε να κάνει πολύ καλή ηχογράφηση και έπρεπε να είναι κοντά στο στόμα μας, περίπου 50 cm. Επίσης ενώ λόγω της ιδιαιτερότητας των  λεγομένων δεν μπορούσαμε να τα λέμε και πολύ δυνατά, αφού ήταν καλοκαίρι και η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Η 8χρονη τότε κόρη μας [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ] είχε καθίσει στο άλλο (μικρό) δωμάτιο και ζωγράφιζε και έπαιζε με τις κούκλες της. Ο υιός μας [όνομα 3χρονου ΥΙΟΥ], μικρός τότε κοιμόταν για μεσημέρι στο δωμάτιο μαζί μας.
 
Η ηχογράφηση έγινε την συγκεκριμένη ημέρα, διότι το απαίτησε η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], και επειδή εγώ το ανέβαλα συνεχώς επί αρκετές ημέρες, διότι ήθελα να την κάνουμε με το άλλο κασετόφωνο που έγραφε καλύτερα, και επειδή ήταν χαλασμένο περίμενα να το επισκευάσω πρώτα. Η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] όμως βλέποντας ότι το καθυστερώ επέμεινε, και έτσι έγινε με το μικρό φορητό κασετόφωνο Aiwa της κόρης μας [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ].
 
Την απομαγνητοφώνηση την έχω κάνει εγώ ο [Όνομα και επώνυμο ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] χρησιμοποιόντας δικά μου μηχανήματα το καλοκαίρι του 2004.
 
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ: 18/07/1999


Αρχή μαγνητοφώνησης
 
 
Σ.- Έλα-Έλα. (Της δίνω το σύνθημα ότι ξεκίνησε να γράφει το κασετόφωνο).
 
Ε.- Λοιπόν, θέλω να πώ μερικά πράγματα γιατί δεν τα ξέρει κανένας και είναι αυτά που μου έχουν συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτά τα οποία θυμάμαι από όταν ήμουνα μικρό παιδάκι από την ηλικία 10 ετών και μετά
 
Σ.- Περίμενε δυό λεπτά. [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ], [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ], για κοίτα το ημερολόγιο τι ώρα είναι, και τι μέρα, (παύση), (ακούγεται το παιδί) έλα κοντά, για πέστο, (ακούγεται και η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] να το ενθαρύνει) έλα κοντά, για πέστο (το παιδί ντρέπεται επειδή καταλαβαίνει ότι μαγνητοφωνούμε την φωνή του, και έτσι λέει χαϊδευτικά αυτό που του ζητήσαμε, αλλά δεν ακούγεται καλά λόγω του ότι ήταν 2 μέτρα περίπου από το κασετόφωνο το προτρέπουμε και οι δύο να το επαναλάβει δυνατότερα και τελικά ακούγεται η ημερομηνία από το στόμα της). Δεκαοκτώ Ιουλίου 1999.
 
Ε.- Μήπως θα ήταν προτιμότερο να --- --- ελπίζω ν’ άχουμε και άλλες κασσέτες.
 
Σ.- Έχουμε πολλές.
 
Ε.- Ωραία, λοιπόν,
 
Σ.- Μόνο που αυτό εδώ (το κασετόφωνο) δεν γράφει τόσο καλλά, μίλα πιο δυνατά, και πιο κοντά.
 
Ε.- Όλα τα οποία έχω να πώ είναι άσχημα για μένα και, βασικά είναι μερικοί οι οποίοι έχουν καταστρέψει την ζωή μου έχω καταστρέψει και των ανθρώπων που είναι γύρω μου την ζωή τους και πρώτα απ’ όλα του [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] ο οποίος δεν έφταιγε σε τίποτα γιατί όταν με πλησίασε όταν ήμουνα δεκαοκτώ (18), δεκαεπτά (17) δεν έφταιγε σε τίποτα για ότι είχε συμβεί μέχρι τότε. Ένα από αυτά τα πράγματα για τα οποία μάλλον θα πρέπει να με έχει επηρεάσει σε όλη μου την ζωή είναι ο σεξουαλικός εκβιασμός το οποίο το είχα υποστεί από την μάνα μου απ’ ότι θυμάμαι, και συνέβαινε από την ηλικία των… από πολύ μικρή ηλικία μικρό κοριτσάκι, μέχρι περίπου τα δεκαέξη (16) δεκαεπτά (17) χρόνια, μέχρι περίπου την ηλικία των... όχι πιο λίγο πιο μικρή δεκαπέντε (15) δεκαέξι (16) γιατί μετά ήμουνα αρκετά μεγάλη και αντιδρούσα σε κάποια πράγματα. Δηλαδή σταμάτησε να γίνεται περίπου δύο (2) χρόνια προτού γνωρίσω τον [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]. (Γνωριστήκαμε περίπου Οκτώβριο 1980). Οπότε φαίνεται ότι για το ψυχολογικό πρόβλημα που μου είχε δημιουργηθεί από την κακοποίηση την σεξουαλική της μάνας μου ο [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι από --- --- μετά, και το αναφέρω αυτό το πράγμα γιατί πάντοτε η μάνα μου ο πατέρας μου και η αδελφή μου, αυτά τα τρία πρόσωπα τουλάχιστον, για ότι, για ότι μου έκαναν κακό σε μένα και με επηρεαζαν έριχναν την ευθύνη στον [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] ότι φταίει εκείνος. Για τα πράγματα τα οποία μου συνέβαιναν ακόμη και προτού τον γνωρίσω δεν μπορεί να φταίει ο [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ]. Αυτό είναι ευκολονόητο.
 
Σ.- Κάτσε να κλείσω την πόρτα της [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ].
 
Ε.- Της [όνομα 9χρονης ΚΟΡΗΣ];
 
Σ.- Ναι.
 
Σημείωση: Ακολουθουν μερικά λόγια για το παιδί και κλείνω μια πόρτα όπου δεν ακούγονται τα λόγια καθαρά αλλά είναι άνεφ’ σημασίας, και περισσότερο δείχνουν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, η οποία ήταν αρκετά ήρεμη, μεσημέρι, και κυρίως δεν είχε σημάδια φόβου και άγχους τουλάχιστον από την [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ].
 
Σ.- Λοιπόν εγώ θέλω μία διευκρίνιση.
 
Ε.- Ναι είναι Δύσκολο….
 
Σ.- Κατ’ αρχάς την κασέτα την γράφουμε για σένα.
 
Ε.- Την κασέτα την γράφουμε γιατί εγώ θα πρέπει να…
 
Σ.- να μην ξεχνάς εσύ
 
ΕΕ.- να μην ξεχνάω, θα πρέπι να γλυτώσω απ’ αυτή την κατάσταση γιατί θα πρέπει να βοηθήσω τα δύο παιδιά που μεγαλώνουν και με χρειάζοντε, ε και φυσικά και τον [Όνομα ΑΝΔΡΟΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], απλώς…
 
Σημείωση: Στην αρχή μόνη της ξεκίνησε να μιλάει σαν να απευθύνεται στον μελλοντικό ακροατή της κασέτας. Αυτό το κατάλαβα και κάνοντας μια παρέμβαση προσπάθησα να αλλάξει αυτό. Στην συνέχεια όμως ξεχάστηκε και συνεχίστηκε η μαγνητοφώνηση κάτω από συνθήκες διαλόγου.
 
Σ.- Γιατί μιλάς στο τρίτο πρόσωπο
 
Ε.- Σε σένα…
 
Σ.- Λοιπόν να σου πω να σου πώ,
 
Ε.- Μιλάω στο τρίτο πρόσωπο γιατί…
 
Σ.- περίμενε, περίμενε, περίμενε, περίμενε.
 
Ε.- δεν θέλω να φένεται ότι τα λέω σε σένα, τα εξομολογούμαι σε όλο τον κόσμο που θα θελήσει να ακούσει αυτή την κασέτα και να μου συμπαρασταθεί και να με βοηθήσει. Όποιος μπορεί να καταλάβει.
 
Σ.- Λοιπόν μισό λεπτό.
 
Ε.- Κανένας δεν γνωρίζει τι έχω περάσει..
 
Σ.- Μισό λεπτό, μισό λεπτό, μισό λεπτό.
 
Ε.- παρά μόνο εσύ.
 
Σ.- Εδώ πέρα τις προάλες που σηκώθηκες και πήγες στην μάνα σου πάλι 21 του μηνός, του προηγούμενου, το αρνήθηκες και μου ‘πες σε κάποια στιγμή ότι είχες πεί ψέματα ότι σε πειράζει, έτσι; εγώ θα ήθελα να να μην το ξεχάσεις εσύ η ίδια φυσικά,
 
Ε.- να πώ λεπτομέρειες;
 
Σ.- ναι
 
Ε.- λίγο ντρέπομαι να της πω τώρα τις λεπτομέρειες
 
Σ.- Πρόσεξε, κατ’ αρχάς εγώ την κασέτα εδώ δεν θα την βάλω να την ακούσει κανένας άλλος εάν δεν χρειαστεί απόλυτος ανάγκη. Έτσι; Λοιπόν.
 
ΕΕ.- Θα ήθελα να την ακούσουνε, παρ’ ότι ντρέπομαι θα ‘θελα να την ακούσουνε
 
Σ.- εντάξη
 
Ε.- γιατί έχω πρόβλημα. Κανένας δεν γνωρίζει και αισθάνομαι πολύ μοναξιά (σχεδόν κλαίει) σ’ αυτό το…
 
Σ.- Μα ο σκοπός είναι να σου κάνει κακό αν ακούσουν οι άλλοι, να θεωρηθείς και ‘συ ότι και αυτή
 
Σημείωση: Είχαμε πλέον διαπιστώσει ότι η μάνα της ήξερε ότι εάν η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] το μαρτυρήσει θα πάθει μεγαλύτερο κακό ακόμη και από την ίδια την ΜΑΡΙΑ Τ. [Όνομα και επώνυμο ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑΣ] διότι ήταν η παθούσα, ενώ την απειλούσε συνεχώς ότι θα την βγάλει και τρελλή, και αυτό εννοούμε ότι θα της κάνει κακό.
 
Ε.- θα στραφούν εναντίον μου και σε μένα, γιατί εν πάση περιπτώση ήθελα δεν ήθελα μου συνέβει αν … είμαι μια πειραγμένη
 
Σ.- Λοιπόν πρόσεχε να δείς τώρα ----
 
Ε.- και δεν ξέρω πώς να το λέω, λέγεται λεσβία λέγεται … δεν ξέρω … αλλά όταν κάνεις….
 
Σημείωση: Πάλι μαζεύεται ψυχολογικά.
 
Σ.- Η άποψή μου είναι σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, απ’ τη μάνα.
 
Ε.- Ναι.
 
Σ.- Λοιπόν. Εμένα μ’ ενδιαφέρει να πείς στην κασέτα δυο τρείς τέσσερες πέντε λεπτομέρειες σαν αυτές που μου είχες ξαναπεί πέρισυ. Πώς ακριβώς σου το ‘κανε και με τον τρόπο που ερχότανε, πως σε πλησίαζε, πως σε δόλωνε που σου το ‘παιζε και καλά ότι σου κάνει παπάω παπάω και τέτοια.
 
Σημείωση: Επομένως μου το πρωτοανέφερε το 1998.
 
Ε.- Ναι
 
Σ.- πως το παιζε
 
Σημείωση: Εννοώ πως υποκρινόταν ότι την πλησιάζει για άλλο λόγο.
 
Ε.- γινόταν το εξής
 
Σ.- γιατί φόραγες το παντελόνι, όλα αυτά
 
Σημείωση: Προσπαθώ να τις υπενθυμίσω αυτά που είχαμε πεί για να πάρει μπροστά γιατι πισωγύριζε από πλευρά μνήμης λόγω ευαισθησίας που τα ξανάφερνε στην μνήμη της.
 
Ε.- έχω την τάση, εν πάση περιπτώση ήταν η μάνα μου ο πατέρας μου και η αδελφή μου και σ’ αυτούς τους ανθρώπους θέλεις να δείξεις εμπιστοσύνη και να αφεθείς μπροστά τους, ειδικά όταν είσαι μικρή, αυτό νομίζω ότι φυσιολογικά θα πρέπει να ισχύει σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή και ογδόντα (80) χρονών να φτάσω, αν η μητέρα μου είναι εκατό (100) πάντα θα θέλω να έχω την μητέρα μου ας πούμε, δηλαδή και να της έχω εμπιστοσύνη, ε δεν ήτανε και δεν μπορούσα ποτέ να σκευτώ ότι όταν εκείνη ερχότανε να με αγκαλιάσει να με χαϊδέψει ή να μου πεί άς πούμε να κάνει μπάνιο ή να μου πει για ν’ αλλάξει τα ρούχα της ότι εγώ θα πρέπει να φυλάγομαι μην μ’ ακουμπήσει με πιάσει και με χαϊδέψει
 
Σ.- Και ‘κείνη σ’ έπιανε
 
Σημείωση: Εδώ χαμήλωνε την φωνή της λόγω συναισθηματικής φόρτισης και ντροπής και έτσι δεν καταγράφετο σωστά, ενώ μάσαγε και τα λόγια της λίγο και δεν μπορώ να τα απομαγνητοφωνήσω.
 
Ε.- Οπότε αφού δεν υπήρχε αυτή η … αφου δεν έκανε αυτό το πράγμα --- --- γιατί ήτανε μάνα μου ήμουν αυθόρμητη και ευάλωτη και εγώ --- --- φυσιολογικές κινήσεις μέσα στο σπίτι, λοιπόν και κείνη ερχότανε κοντά μ’ έπιανε με χαίδευε --- το στήθος μου
 
ΣΣ.- ---- ----- ----
 
Ε.- Έπιανε το στήθος μου, το από κάτω, το πουλί μου, έκανε διάφορα πράγματα τα οποία δεν μπορούσα να καταλάβω στην αρχή τι γίνεται, με πίεζε δεν μου άρεσε που γινότανε, μ’ ενοχλούσε δεν μ’ άρεσε που γινότανε, αλλά από πολύ μικρή υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία με έκαναν να μην έχω τις αναστολές μου αυτές δηλαδή με πολύ ήπιο τρόπο μου λέγανε έχεις κομπλεξική, δηλαδή είσαι προβληματική είσαι ντροπαλή άρα είσαι πάλι προβληματική.
 
Σ.- Δηλαδή ότι δεν τους άρεσε και τους εμπόδιζε στο βγάζανε ελατώματα για να διώχνεις το εμπόδιο
 
Ε.- Ναι, βγάναν ελαττώματα και επειδή όταν στον άλλον λες ότι έχεις κάποιο ελάττωμα ο άλλος προσπαθεί να το κόψει έστω δια της βίας. Άρα τι θα κάνω για να μην είμαι κομπλεξική; θα μείνω ακίνητη ξέρω γώ, όπως όταν μεγαλώνεις για να μην σε πούν  κομπλεξική τα’ αγόρια αμα έρθει να σε φιλήσει κάποιος θα κάτσεις.
 
Σ.- Σε μένα δεν καθόσουν.
 
Ε.- Ναι γιατί τελικά δεν είμουν από τους ανθρώπους που θα γυρίζουν με τον έναν και με τον άλλον. Εν τω μεταξύ το πρόβλημα το οποίο δεν είχα μιλήσει σε κανέναν υπήρχε. Σε σένα δεν καθόμουν γιατί όταν πρωτοβγήκα με αγόρι στην ηλικία των δεκαπέντε (15) ετών, όχι με ‘σένα, με άλλον, άκουσα ένα σωρό κακά πράγματα, ότι ήμουνα τσούλα, βρώμα, τρυγυρνάω με τον έναν και με τον άλλονε, και σαν φυσιολογικός άνθρωπος στα δεκαπέντε μου (15), όχι σε τοσο μικρή ηλικία, ολόκληρη κοπέλα πιά, βγήκα με αγόρι. Και τι κάναμε; Πηγαίναμε βόλτα. Ε αυτή δεν ήταν, δεν κάναμε τίποτα άλλο, δεν είχαμε καμία σεξουαλική επαφή, τίποτα πάρα πάνω.
 
Σημείωση: Επειδή δεν μπορούσε να πεί αυτά που έπρεπε, αναγκάστηκα να αναλάβω πρωτοβουλία με ερωτήσεις μου.
 
Σ.- Λοιπόν να σε ρωτήσω κάποια πράγματα και εγώ;
 
Ε.- Ναι.
 
Σ.- Όταν σε πείραζε
 
Ε.- Ναί
 
Σ.- πόση ώρα κρατούσε αυτό;
 
Ε.- ε…, κρατατούσε γύρω στα πέντε (5) λεπτά, όχι πάρα πάνω, γιατί δυσανασχετούσα και ‘γώ.
 
Σ.- Το δικό σου γινόταν υγρό;
 
Σημείωση: Προφανώς ντρέπεται και αντί να απαντήσει άμεσα χαμογελούσε, οπότε της το διατυπώνω προτρέποντας την να συνεχίσει.
 
ΕΕ.-
 
Σ.- Ας’ τα χαμόγελα
 
Ε.- ε ναι γινόταν, βέβαια, λογικό δεν είναι;
 
Σ.- Δηλαδή;
 
Ε.- Άμα το πειράζεις…
 
Σ.- Της ήταν αντιληπτό ότι σε πείραζε μέχρι να γίνεις πολύ υγρή
 
Σημείωση: Εδώ προσπαθώ ακόμη και εγώ ο ίδιος να πειστώ για το εάν πράγματι η ΜΑΡΙΑ Τ. [Όνομα και επώνυμο ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑΣ] διέπρατε το αδίκημα εξαντλώντας τα περιθώρεια που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι απλώς χάϊδευε το κορίτσι της σαν μάνα προς κόρη, όπως ήδη μου είχε πεί η ίδια όταν της πρωτοανέφερα ότι γνωρίζω αυτή την ιδιαίτερη σχέση τους την ημέρα του σεισμού της Αθήνας,  αλλά και τότε με την [Επώνυμο ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΡΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Τ.] που με απειλούσε και πήγε να με κτυπήσει με την παντόφλα.
 
Ε.- Καμιά φορά γίνεται, ναι, πως το λένε. Υπάρχουν μερικές φορές βέβαια που γίνεται σε πίεση και δεν θα γίνει υγρό, θα μείνει σκληρό.
 
Σ.- Δεν μιλάς σε ---- για μένα;
 
Ε.- Όχι δεν μιλάω για σένα, μιλάω για κορίτσια ας πούμε, για οποιοδήποτε κορίτσι.
 
Σ.- Ωραία, γιατί αυτή είπε, όπως είπε προχθές και η φιλενάδα της ότι φύλαγε την «μαργαρίτα» ενοόντας το μουνί.
 
Ε.- ναι και εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει «μαργαρίτα» αλλά υπέθεσα.
 
Σ.- Άρα και η Λούλα πάει και φυλάει τις «μαργαρίτες» των κοριτσιών που τις αφήνουν οι άλλοι για να φυλάει, έτσι;
 
Ε.- Οπότε οι σύμμαχοι που έχει τραβήξει γύρω της είναι στην στην ίδια κατάσταση  και μετά είναι σύμμαχοι., και όταν είναι στην ίδια κατάσταση δεν θα υποστηρίξουν εμένα, θα είναι εναντίον μου.
 
Σημείωση: Εδώ έχω αρχίσει και θυμώνω με αυτό που διαπιστώνω διότι καταλαβαίνω ότι υπάρχει κοινός τόπος εγκλήματος και στην Λούλα την [Επώνυμο ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΡΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Τ.], και προσπαθώ να την διακόψω για να μου πεί κάτι που θέλω αλλά εκείνη συνεχίζει να λέει το δικό της.
 
Σ.- Μισό λεπτό, μισό λεπτό, μισό λεπτό, μισό λεπτό, γιατί εγώ θέλω μερικές λεπτομέρειες για να καταλάβω
 
Ε.- Φοβάται ότι εσύ άμα μάθεις κάτι τέτοιο θα το βγάλεις στην φόρα και δεν θα το αφήσεις μυστικό, και προφανώς  θέλουν με κάποιο τρόπο να σε εξολοθρεύσουν για να …
 
Σημείωση: Εδώ ομολογεί-διαπιστώνει το κίνητρο όλων αυτών να με εξωντώσουν, και όχι απλώς να χωρήσει η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] από εμένα.
 
Σ.- μισό λεπτό,
 
Ε.- ησυχάσουν.
 
Σ.- Είπες ότι αυτό ήταν τουλάχιστον ή κράταγε πεντάλεπτο, έτσι;
 
Ε.- Κράταγε περίπου, ναι. Κάποιο χρόνο. Δηλαδή θυμάμαι ότι ο χρόνος ήταν τέτοιος ώστε να καταλάβεις ότι κάτι γίνεται και μετά το σταμάταγε.
 
Σ.- α, δηλαδή το σταμάταγε για να μην γίνει αντιληπτό ότι κάτι γίνεται; Ε πώς; Αφού σου άνοιγε τα πόδια πως θα ήταν ακριβώς;
 
Ε.- Δεν ξέρω. Όχι. Το σταμάτεγε. Δεν κράταγε πάρα-πάνω.. πάρα πολύ χρόνο… δεν ξέρω… δεν… ίσως… υποθέτω ότι πρέπει να είναι ένας τρόπος τακτικής της αυτό, για να μην πω ότι κράτησε ένα τέταρτο είκοσι λεπτά. Το κρατάμε ένα πεντάλεπτο που είναι λίγος ο χρόνος
 
Σ.- και άμα ερχότανε έτοιμη ας πούμε και έχυνε;
 
Ε.- ά, δεν το ξέρω αυτό το πράγμα. Δεν το είχα καταλάβει τότε γιατί δεν καταλάβαινα τι έκανε --- --- --- πραγματικά ----
 
Σ.- Γιατί; τι άλλο έκανε;
 
Ε.- Εκείνη --- μόνη της, εγώ ποτέ δεν την έπιασα, δεν την ακούμπησα, εκείνη τον έπιανε τον εαυτό της και τον χάϊδευε μόνη της.
 
Σ.- Αφού μου είχες πεί ότι σου ακούμπαγε τα χείλια στο στόμα. Τώρα γιατί ----
 
Ε.- Ναι, πλησίαζε στο κεφάλι να χαϊδέψει τα αυτιά και το μάγουλο επειδή λέει ξέρει ότι αυτό αρέσει στα παιδάκια, με χάϊδευε, μετά πλησίαζε το πρόσωπό της, έ, πάμε να φιλήσουμε, υποτίθεται πήγαινε να φιλήσει το παιδί της στο μάγουλο στην μύτη, οο, (ενοεί και στο υπόλοιπο πρόσωπο), και πλησίαζε το στόμα. Και μου το ‘κανε και αυτό το πράγμα. Και μετά μού ‘λεγε ότι έλα να σου δείξω…, όταν δίνουμε φιλί στο στόμα το οποίο δεν κάνει και πολύ… πάρα πολύ ώρα, αλλά ήτανε φιλί κανονικό.
 
Σημείωση: Κατά τις περιγραφές αυτές, αυτός που διαβάζει ή ακούει τα λεγόμενά της δεν μπορεί να καταλάβει όλα όσα καταλαβαίνω εγώ, διότι εγώ την σύζυγό μου την έχω γνωρίσει σε όλες τις τις καθημερινές εκφράσεις καθώς και στις ερωτικές της εκφράσεις και έτσι μπορώ να καταλάβω σε αυτά τα σημεία εξιστόρησης των παρενοχλήσεων, γιατί επί παραδείγματι όταν την φιλούσα δεν άνοιγε ποτέ το στόμα της ερωτικά όπως όλα τα άλλα κορίτσια που ήξερα μέχρι τότε, αλλά το κρατούσε σφιχτό και κλειστό, ανοίγοντας μόνο τα χείλη λίγο. Αυτό συνεχίζει να το κάνει μέχρι και σήμερα. Επομένως αυτό της έχει μείνει από αυτά που της έκανε η μάνα της τότε.
 
Σ.- Πόσο κράταγε; Για μέτρα. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, για μέτρα. Να καταλάβω και εγώ πόσο κράταγε.
 
Ε.- Ένα, δύο, τρία, τέσσερα…, τόσο. (Ο χρόνος ανά δευτερόλεπτο περίπου).
 
Σ.- Τη γλώσσα της; Τη χρησιμοποιούσε;
 
Ε.- ε.. οοχι… μέσα στο στόμα μου δεν έμπαινε γλώσσα, μπορεί να ακούμπαγε τα χείλια μου η γλώσσα.
 
Σημείωση: Επειδή εδώ διστάζει, και εγώ ο ίδιος προσπαθώ από χίλιες πλευρές να διαπιστώσω εάν μια στο εκατομμύριο κάνει λάθος η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], ζητάω λεπτομέρειες επί λεπτομερειών.
 
Σ.- Το θυμάσαι αυτό ή το λές μπορεί;
 
Ε.- Το θυμάμαι γιατί… όχι μπορεί, το θυμάμαι γιατί είχα την… την αίσθηση του μαλακού πράγματος, την θυμάμαι στα χείλη μου ----, και μου έλεγε, ότι έλα να σου δείξω τι σου έκανα όταν ήσουν μικρό παιδάκι (επιφώνημα που σημαίνει κλπ. κλπ.). Ανοίγουμε τα χείλη και με φίλαγε στο στόμα. Και μάλιστα όλα αυτά --- --- και.. και.. μ’ έχει κάνει να αισθάνομαι άσχημα να πλησιάσω τα παιδιά μου φυσιολογικά. Χώρια γιατί μου δημιούργησε προβλήματα στην… στην συνέχεια της σεξουαλικής μου ζωής με τα αγόρια, και με το πρώτο αγόρι προήν
 
ΣΣ.- δεν είναι γνώστης --- ---
 
Ε.- πρώην σεξουαλικό ανάλογο --- --- --- --- το οποίο προϋπήρχαν και κεί (προφανώς εννοεί τα προβλήματά της). Γιατί την ώρα που πήγαινα να πλησιάσω ένα αγόρι έβλεπα…. τα πόδια της, τα μπούτια της, το γύρω (εννοεί την ήβη), το πρόσωπό της, και μου δημιουργόντουσαν αναστολές και κόμπλεξ.
 
Σ.- Λοιπόν να σου κάνω άλλη μια ερώτηση.
 
Ε.- Και δεν είχα μιλήσει σε κανένανε γιατί ντρεπόμουνα.
 
Σ.- Θα σου κάνω άλλη μια ερώτηση, σου είχε βάλει αντικείμενο μέσα στο πουλί σου;      
 
Ε.- Όχι, όχι.
 
Σ.- Το δάχτυλό της; κάτι;
 
Ε.- Όχι, μέσα δεν είχε συμβεί τέτοιο πράγμα.
 
Σ.- Το θυμάσαι πάρα πολύ καλά;
 
Ε.- Ναι.Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Μέσα όχι. Απ’ έξω γινότανε. Και…
 
Σ.- Που σημαίνει ότι μπορεί νομικά να ήξερε πολύ καλά τι κάνει, να’ χε ρωτήσει πρίν το κάνει αυτό
 
Ε.- Μπορεί, μπορεί, --- να σου πεί --- --- ---
 
Σ.- Μπορεί να σου πεί εγώ απλώς την χάϊδευα.
 
Ε.- Παιδί μου ήταν και το χάϊδευα.
 
Σ.- Ναι.
 
Σημείωση: Είναι ολοφάνερο εδώ ότι της το έκανε με τέτοιον τρόπο που και η ίδια είχε αμφιβολίες για όλα, και μάλιστα τη έφερνε σε κατάσταση τρέλας διότι πάντα υπήρχε αμφιβολία από το θύμα για τα διαπρατώμενα εις βάρος του. Αυτό το έχω αντιμετωπίσει και εγώ με την ΜΑΡΙΑ Τ. [Όνομα και επώνυμο ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑΣ] σε όλα τα θέματα, διότι τα πάντα γύρω από τις ενέργειές της και είναι και δεν είναι. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα άκρη, και μάλιστα όταν έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της ή υποχωρεί εντελώς ή τρελένεται. Ο μόνος που έχει καταφέρει και αντιστέκεται ακόμη είμαι εγώ.
 
ΕΕ.- Το ξέρω, και όλα αυτά δημιουργούν αμφιβολίες και σε μένα πάντοτε, και γι’ αυτό δεν μίλησα σε κανέναν, γιατί κατ’ αρχάς όλοι είναι δύσκολο να το πιστέψουν. Εκτός εάν κάποιος θέλει πραγματικά να το…
 
Σ.- Μα αν περιγράψεις τις σκηνές δεν νομίζω να σου πεί κάποιος ότι δεν το πιστεύει.
 
Σημείωση: Εδώ είναι ολοφάνερο ότι η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] είχε πράγματι δίκιο, διότι κανείς δεν θα την πίστευε. Ο μόνος που την πιστεύει είμαι εγώ και μόνο επειδή έχω την γνώση της ερωτικής της συμπεριφοράς, αλλά και τις περιγραφές που μου έχει κάνει ως αναφορά το πως της το έκανε. Η δε κασέτα αυτή πράγματι αποδεικνύεται τελικά πολύτιμη.
 
ΕΕ.- Ναι, όποιος, όποιος είναι ειλικρινής θα το πιστέψει και θα με υποστηρίξει.
 
Σ.- Μπορείς να επαναλάβεις εκείνο με το παντελόνι που μου έλεγες;
 
Ε.- Ναι. Όταν μεγάλωσα,
 
Σ.- Πόσο χρονών;
 
Ε.- Στο γυμνάσιο, μετά τα δεκατρία, μετά τα δώδεκα δεκατρία, όταν πιά μεγάλωσα και δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση, μετά τα δεκατρία μου είναι, ---, απέφευγα να γδύνομαι μέσα στο σπίτι, και να μην εμφανίζομαι γδυτή μπροστά της, γιατί όταν γδυθείς, όταν θελήσεις να βγάλεις τα ρούχα σου για να φορέσεις την νυχτικιά βγάζεις τα ρούχα σου, μένεις γδυτή για λίγο για να βάλεις την νυχτικιά. Αυτό εμένα το πράγμα μου δημιουργούσε πρόβλημα και φοβία ότι κάποιος θα με πλησιάσει και καθόμουν με τα ρούχα όλη μέρα, και προσπαθούσα να βρώ κάποια πρόφαση ή να είναι  κάποιος άλλος στο σπίτι για να το κάνω, να γδυθώ.
 
Σ.- Δηλαδή καθόσουν όλη μέρα με τα ρούχα, φαντάρος.
 
Ε.- Ναι, καθόμουν, --- ---, το πρωί πήγαινα στο σχολείο και αν δεν ερχόταν κάποιος στο σπίτι…
 
Σ.- Με τα ρούχα ή με συγκεκριμμένα ρούχα;
 
Ε.- Με τα ρούχα μου που έβγαινα έξω.
 
Σ.- Όποια να ‘ναι αυτά;
 
Ε.- Ναι, γύριζα στο σπίτι και δεν άλλαζα.
 
Σ.- Και άμα ήταν φούστα, δεν σε πείραζε με την φούστα; ---
 
Ε.- ---, Δεν έβγαζα τα ρούχα μου για να μην εμφανιστώ γδυτή και την προκαλέσω.
 
Σ.- Α, το ‘χες καταλάβει ότι όταν σε βλέπει γδυτή κάπου τα παίζει.
 
Ε.- Προκαλούσα. Ενώ αν ήμουν ντυμένη με τα ρούχα που φόραγα όταν ήμουν μικρή, και παντελόνι συνήθως τον χειμώνα και πουλόβερ συνήθως δεν σου λεγε γδύσου, ποτέ. Δεν μου ‘λεγε γδύσου ποτέ.
 
Σ.- Απλώς όταν σε πετύχενε…
 
Ε.- Αν έβρισκε ναι, τις κατάλληλες ευκαιρίες, το μεσημέρι όταν ξαπλώναμε στο διπλό κρεβάτι γιατί δεν είχαμε ο καθ’ ένας το δωμάτιό του, υπήρχε ένα κρεβάτι
 
Σημείωση: Πράγματι στο δυάρι που έμεναν τότε στην οδό [Παλαιά Οδός κατοικίας ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑΣ] αυτόνομο δωμάτιο των δύο κοριτσιών στην πραγματικότητα δεν υπήρχε. Απλώς την νύχτα άνοιγαν τον πτυσόμενο καναπέ για να να κοιμούνται τα κορίτσια. Οπότε εδώ διασταυρώνω ότι περιγράφει σωστά τα γεγονότα, αφού είχαν ένα κρεβάτι όλη η οικογένοια κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης αυτό δείχνει ότι είχε λόγους η ΜΑΡΙΑ Τ. [Όνομα και επώνυμο ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑΣ] να συντηρεί μια τέτοια κατάσταση με το ένα και μοναδικό κρεβάτι ήτοι το δικό της, οπότε κάποια στιγμή κάποιος θα έπευτε στην παγίδα. Αυτό είχα διαπιστώσει το έκανε και στην [όνομα 5χρονης ΕΓΓΟΝΗΣ] την εγγονή της πολλά χρόνια αργότερα και με παραξένευε. Το δικαιολογούσε δε ότι δεν μπορεί να έχει ανοιχτό το πτυσόμενο κρεβάτι όλη την ημέρα.
 
Σ.- Και τι έκανε τότε; Αυτά που είχες πεί την άλλη φορά; θέλεις να μου πείς;
 
Ε.- Φόραγε την νυχτικιά, --- ---, καθότανε δίπλα στο μαξιλάρι, και υποτίθεται να χαϊδέψω το παιδάκι μου, και σιγά σιγά ξεκίναγε.
 
Σ.- Και αυτή τι έκανε με την νυχτικιά;
 
Ε.- Ε την σήκωνε, έβαζε το χέρι της από κάτω…
 
Σ.- Που από κάτω;
 
Ε.- Από κάτω από την νυχτικιά της και έπιανε το ---, της το στήθος της, τα γεννητικά όργανα. Εγώ δεν την άγγιξα ποτέ.
 
Σ.- Το στήθος της ήταν μεγάλο τότε; όπως είναι και τώρα;
 
Ε.- Ναι, και πιο πολύ γιατί ήταν πιο ---. Σε μικρότερη ηλικία ήταν πιο --- πιό ντελικάτο.
 
Σ.- Και --- αυτό έκανε καθόλου;
 
Ε.- Έγω βλέπω ότι το πήγαινε το χέρι της… κάτω, και το ‘κανε. Τώρα τι ακριβώς έκανε δεν καταλάβαινα, δεν παρακολουθούσα, γιατί αισθανόμουν άσχημα και άβολα και προσπαθούσα να την συνηθίσω αυτή την κατάσταση και να τελειώσει.
 
Σημείωση: Πάλι είχε συναισθηματική φόρτιση ντροπής και μίλαγε σιγά.
 
Σ.- Και κύταγες αλλού δηλαδή; Όση ώρα αυτή στο ‘κανε;
 
Ε.- Ναι. Θυμάμαι πολλές  φορές τον εαυτό μου καθόμουνα στο κρεβάτι και έπαιρνα ένα περιοδικό, κάτι να διαβάσω τα μεσημέρια να ξεκουραστώ, και προσπαθούσα να συγκεντρώσω την προσοχή μου κάπου αλλού, δηλαδή προσπαθούσα να βρώ έναν τεχνητό και ψεύτικο τρόπο να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση. Γιατί δεν μπορούσα… Στην αρχή όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Μετά δεν μπορούσα να…
 
ΣΣ.- --- --- ---;
 
Ε.- ας πούμε… δεν ξέρω. Μετά δεν μπορούσα --- --- συνέχεια…
 
Σ.- Για ποιό πράγμα --- --- --- --- κάνει κάποια ---.
 
Ε.- Απλώς αισθάνομαι άβολα γιατί αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα να μου συμβαίνουνε σε μένα, και δεν γνωρίζει κανείς, κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει, και φυσικά ο καθ’ ένας μόνος του --- --- --- και καμιά φορά όταν ήμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση θέλουμε να κάτσουμε ακίνητοι και να ‘ρθουνε οι άλλοι σαν σωτήρες να μας βοηθήσουνε, αισθανόμαστε αδυναμία. Παρ’ ότι είμαι τριάνταέξη (36) χρονών αισθάνομαι αδυναμία. Θέλω δηλαδή να τα μάθουν… να ακούσει κάποιος άλλος εκτός από ‘σένα.
 
Σ.- Εσύ θα τα ’κούς. Την κασέτα την γράφουμε πιο πολύ για ‘σένα. Λοιπόν μισό λεπτό, γιατί εδώ πέρα εγώ αισθάνομαι ότι παίζουν ρόλο και κάποιες λεπτομέρειες. Γυρνάς και λές ότι έκανες προσπάθεια να… κατά κάποιο τρόπο να διαβάσεις ένα περιοδικό ή να σκευτείς κάτι άλλο όση ώρα αυτή σε πείραζε.
 
Ε.- Ναι ναι, Δηλαδή…
 
Σ.- Δηλαδή προσπαθούσες να φύγεις από την πραγματικότητα.
 
Ε.- Προσπαθούσα να ξεφύγω από την πραγματικότητα. Αλλά όταν διαβάζεις το περιοδικό και ο άλλος σε χαϊδεύει δεν είναι το ίδιο με το να διαβάζεις ένα περιοδικό και ο άλλος να μην σε χαϊδεύει. Δηλαδή το διάβαζα το περιοδικό είτε δεν το διάβαζα το γεγονός συνέβαινε.
 
Σ.- Να σε χαϊδεύει στο πράμα σου, όχι να σε χαϊδεύει αλλού, έτσι;
 
Ε.- Να με χαϊδεύει στο πράμα μου.
 
Σ.- Είχες, είχες φτάσει σε οργασμό καμία φορά;
 
Ε.- Όχι.
 
Σ.- Είσαι σίγουρη;
 
Ε.- Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο να ‘χει γίνει.
 
Σ.- Είσαι σίγουρη, σίγουρη, σίγουρη;
 
Ε.- Ναι είμαι σίγουρη. Απλώς θυμάμαι ότι μου δημιουργόντουσαν διαθέσεις που έμεναν ατελείωτες…
 
Σ.- Ερωτικές;
 
Ε.- Ερωτικές διαθέσεις οι οποίες μένανε, δεν τελειώνανε και μετά είχα την επιθυμία να το κάνω εγώ κάποια άλλη στιγμή… --- ---.
 
Σ.- Μόνη σου;
 
Ε.- Ναι.
 
Σ.- Το ‘κανες;
 
Ε.- Ναι, τόχω κάνει.
 
Σ.- --- ---.
 
Ε.- --- ---.
 
Σ.- Λοιπόν…εσύ γιατί δεν μίλησες ποτέ ούτε στην αδελφή σου ούτε στον πατέρα σου, να πιάσεις την αδελφή σου, γιατί δεν είχες την υποψία ότι μπορεί να το κάνει και στην αδελφή σου αφού τόκανε κρυφά πάντοτε; Όταν λείπανε οι άλλοι;
 
Ε.- Όχι, δεν μίλησα σε κανέναν, γιατί κατ’ αρχάς ο πατέρας μου δεν ήταν σχετικός για να μπορέσει να καταλάβει διότι πάντοτε αγαπούσε πολύ περισσότερο την [όνομα ΑΔΕΛΦΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] και μόνο εκείνη άκουγε, και με μένα ασχολιόταν πολύ ψυχρά και δεν με --- σε βάθος στην ζωή μου να με βοηθήσει στην ---- μου από δεκαπέντε χρονών ήμουνα τελείως ξεκομένη και έχει δείξει ολοφάνερα ότι δεν είχε καμία διάθεση ν’ ασχοληθεί μαζί μου. Μπορώ να πω ότι σ’ αυτό ήταν πιο ειλικρινής από την μάνα μου.
 
Σ.- Ξέρεις γιατί το λέω; Γιατί μπορεί να γυρίσει αυτή και να πεί ότι της άρεσε. Της το ‘κανα γιατί της άρεσε.
 
Ε.- Ε κι αν μου άρεσε νομίζω ότι είναι σεξουαλική κακοποίηση. --- Τι θα πεί σου άρεσε; Κατ’ αρχάς δεν μ’ άρεσε.
 
Σ.- Το θέμα είναι αν σου άρεσε, άς το το…
 
Ε.- Όχι δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε…
 
Σ.- άς το, το και αν, και το γιατί, και το…
 
Ε.- δεν μου άρεσε και μου δημιούργησε κόμπλεξ στην ζωή μου, και με τους άνδρες που δεν μπορούσα να τους δω φυσιολογικά, και με τις γυναίκες που δεν μπορούσα να τις δώ φυσιολογικά, γιατί έβγαινα με μια φίλη μου από το χέρι να πάμε βόλτα ή να ξαπλώσουμε να κοιμηθούμε γιατί αισθανόμουν πολύ περίεργα πολύ άσχημα, και όλη η ζωή μου και οι εκφράσεις μου και --- μου συνοδεύτηκαν από αυτό το πράγμα. Στην αδελφή μου μια φορά θυμάμαι σε μικρή ηλικία είχα μιλήσει πρώτα απ’ όλα, και της είπα ότι είχα κάτι προβλήματα με την μαμά και τον μπαμπά και… Τι προβλήματα μου λέει; Ε με την συμπεριφορά τους, δεν μ’ αρέσει όπως μου συμπεριφέροντε, και ήθελα να μιλήσω σε κάποιον, βασικά σε ‘σενα που είσαι αδελφή μου για να με βοηθήσεις κι όλας. Και η αδελφή μου μου έκανε επίθεση εκείνη την ώρα, η οποία δεν την κατάλαβα ποτέ, δεν θέλησε να συνεχίσω να της λέω ούτε να με βοηθήσει, και μου είπε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί προσπαθείς να τους κάνεις να μην… με συμπαθούν και να μην μου φέροντε καλά εμένα --- ---. Δηλαδή μου είπε κάτι άσχετο το οποίο δεν το κατάλαβα ποτέ. Φώναζε και ούρλιαζε, οπότε και ‘γώ σταμάτησα,
 
Σ.- Φώναζε, και ούρλιαζε;
 
Ε.- Φώναζε, και ούρλιαζε η [όνομα ΑΔΕΛΦΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], οπότε σταμάτησα και…---
 
Σ.- Δηλαδή σου επετέθει υστερικά, πώς το λένε;
 
Ε.- Μου επετέθηκε, οπότε εκείνη την ημέρα θυμάμαι ότι είπα τέρμα και η αδελφή μου. Δηλαδή κάποτε είχα πεί τέρμα ο πατέρας μου, μετά είχα πεί τέρμα η μάνα μου, μετά είπα τέρμα και η αδελφή μου. Οπότε βρισκόμουνα σε ένα σπίτι που εκεί μέσα όλοι όχι απλώς δεν έκαναν μαζί μου αλλά ήταν και εχθροί μου. Έπρεπε να διαφύγω πάση θυσιά από αυτούς.
 
Σ.- Ωραία, κι όταν γνώρισες εμένα γιατί δεν στηρίχτηκες σε μένα, παρά συνέχισες να παίζεις το παιγνίδι τους. Δηλαδή πώς εξασκούσαν τόση επιρροή επάνω σου, αφού ήθελες να γλυτώσεις το πιο λογικό θα ήταν…
 
Ε.- Όταν..
 
Σ.- Συγνώμη δυό λεπτά περίμενε. Το πιο λογικό είναι, όταν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα και δεν σ’ ακούει κανένας, αφού δεν πήγες ν’ αποτανθείς στον νόμο, και στην εξουσία, δεν είχες τον τρόπο ή δεν είχες τις γνώσεις, όταν βρήκες εμένα, γιατί δεν με είδες,… αφου σου είχα δείξει εγώ τα στοιχεία τότε και τα σημάδια μπορώ να σε βοηθήσω σε οποιαδήποτε κλίμακα και σ’ οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί δεν μου ομολόγησες αυτά τα πράγματα, γιατί δεν μου τα ‘πες, για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα παρέα μαζί, και σύ έκατσες και σου εξουσίασαν και την υπόλοιπη ζωή με το σπίτι, με το ένα, με το άλλο, με τα λεφτά, με την κοινωνική απομόνωση, όλα αυτά, γιατί;
 
Ε.- Όταν εσύ είπες έλα [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] να σε βοηθήσω… συνέβει το εξής. Πρίν από ‘σένα την είχαν πεί αυτήν την κουβέντα κι ‘αλλοι…
 
Σ.- Το άλλο το παιδί; που τά ‘χες;
 
Ε.- Φίλες μου…
 
Σ.- Α φίλες σου.
 
Ε.- Η ξαδέλφη μου
 
Σ.- Ποιά ξαδέλφη σου;
 
Ε.- Η ξαδέλφη μου η Τίνα (η κόρη του θείου της του Μήτσου που την παρενόχλησε επίσης),
 
Σ.- η οποία σ’ εξαπάτησε; έτσι;
 
Ε.- η θεία μου η Βούλα, ο θείος μου ο Μήτσος
 
Σ.- Α, μια που είπες για τον θείο σου τον Μήτσο…
 
Ε.- Περίμενε. Και το άλλο το παιδί το οποίο έβγαινα, και διάφοροι φίλοι οι οποίοι ήξεραν κάποια πράγματα γι’ αυτή την κατάσταση
 
Σ.- Από ποιά κατάσταση; ότι σε πειράζει η μάνα σου; όχι.
 
Ε.- όχι ότι με πειράζει η μάνα μου, αυτό δεν το ήξεραν…
 
Σ.- ότι δεν περνάς καλά.
 
Ε.- ότι δεν περνάω καλά εκεί και οι γονείς μου με ξεχωρίζουν και μ’ έχουν στο περιθώριο. Αυτό λοιπόν το είχαν δει φίλοι, συγγενείς και εσύ ήσουνα ο τελευταίος που το είδες.
 
Σ.- Και ‘κεί είπες, όλοι οι άλλοι με κοροϊδέψανε, και αυτός θα με κοροϊδέψει
 
Ε.- όχι όχι δεν δεν είπα αυτός θα με κοροϊδέψει, αλλά είχα κλείσει πιά πλέον την…μου ‘χε φύγει τελείως ότι κάποιος θα βρεθεί και να με βοηθήσει, διότι όλοι οι άλλοι το ‘παν, οι… μερικοί τους… που τους πήραν είδηση τους έβγαλαν νοκ-αουτ, τους εξουδετέρωσαν
 
Σ.- με ποιο τρόπο τους εξουδετέρωσαν;
 
Ε.- με ποιο τρόπο τους εξουδετέρωσαν. Όταν ερχόταν μια φίλη μου και μου ‘λεγε: Βρε σύ, όπως --- --- το κατάλαβα όταν μου είπε, ξέρεις κάτι διαπίστωσα ότι αυτό το κακό που σου έχει συμβεί και υποφέρεις αυτό το χρονικό διάστημα φταίει η μάνα σου και η αδελφή σου. Εγώ ήμουνα ειλικρινής. Το ‘πα στο σπίτι, και εκείνοι…
 
Σ.- Α πήγες και το ‘πες στην μάνα σου;
 
Ε.- Ναι, τους το ‘πα, οπότε εκείνοι…, τους έδωσα το ελεύθερο…
 
Σ.- να την φάνε.
 
Ε.- Να την φάνε.
 
Σ.- Και πώς την τρώγανε; Για πές την μέθοδο.
 
Ε.- Ε πώς την τρώγανε; Κατ’ αρχάς πήγανε σπίτι της κρυφά, έπιασαν την μάνα της, ένας λόγος ήταν αυτός. Και δεν ξέρω τι θα της είπανε, γιατί δεν ήμουνα εκεί μπροστά.   
 
Σ.- Σε άλλους πώς το ‘κάνανε;
 
Ε.- Ε…, μετά στη… με την Κική (φίλη της [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] και αδελφή κοινού φίλου), συγκεκριμένα ή με άλλες φίλες μου, μου λέγανε οι φίλοι θέλουν το κακό σου. Σε ζηλεύει και θέλει το κακό σου και θέλει να σου καταστρέψει… ε..  αυτά που έχεις… τα καλά αισθήματα που έχεις ας πούμε για την μάνα σου και την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να…
 
Σημείωση: Την διακόπτω και της το λέω γελώντας πλέον, γιατί μου ήταν ολοφάνερο ότι πρόδιδε τον εαυτό της στον δήμιό της.
 
Σ.- Αλήθεια πολύ εμπιστοσύνη τους έδειχνες.
 
Ε.- Τους έδειχνα εμπιστοσύνη, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι η Κική και κάποιες φίλες…
 
Σ.- Αλήθεια είναι κατά το ήμισυ.
 
Ε.- θέλανε να καταστρέψουνε την δική μου επειδή ζηλεύανε, γιατί, οι φίλες που έκανα παρέα δεν είχαν οικογενειακά προβλήματα και δεν είχανε λόγο να ζηλεύουνε. Δεν ήτανε κακιές. Και μου ‘χαν καταστρέψει την φιλία με την Κική διότι με είχε καταστρέψει με την καλύτερή μου φίλη που είχα στο γυμνάσιο και δεν την ξανάδα ποτέ, και αυτό πέρασαν πολλά χρόνια για να το ξεχάσω. Γιατί με την κοπέλα που την ‘λεγαν και ---- (δεν ακούγεται το όνομά της), μάλλον δεν την ξέρεις,
 
Σ.- --- ---,
 
Ε.- ήμασταν μαζί στο γυμνάσιο, ήμασταν πάρα πολύ συνεπής, και όταν κατάλαβε η κοπέλα τι γίνεται στο σπίτι, και την πίεσε --- η [όνομα ΑΔΕΛΦΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], την έφαγαν.
 
Σ.- Δηλαδή κανένας δεν μπορεσε ν’ αντέξει τις επιθετικές δραστηριότητές τους, έτσι; Όλοι αναγκαζόντουσαν και ‘κάναν στην άκρη.
 
Ε.- Όταν μετά ήρθε το πρώτο παιδί που τά ‘φτιαξα και έβγαινα έξω,και μου είπε ότι… ολοκάθαρα ήρθε και μου είπε, ότι, ξέρεις κάτι; εγώ διαπιστώνω ότι στο σπίτι και οι τρείς σου κάνουνε πολύ κακό, και…
 
Σ.- Ποιό κακό;
 
Ε.- σου συμπεριφέροντε άσχημα, δεν ήξερε για την σεξουαλική κακοποίηση, όχι
 
Σ.- κανένας δεν ήξερε;
 
Ε.- όχι. Απλά έβλεπε τον απόηχο, τον αντίκτυπο που είχε στην συμπεριφορά τους επάνω μου και των τριών βέβαια. Ο καθ’ ένας για δικό του λόγο. Και ο κόσμος αυτό το έβλεπε που με πλησίαζε είτε πλησίαζε το σπίτι. Το άλλο το παιδί μπήκε στο σπίτι πρώτη φορά, και μετά βγήκα μαζί του. Πρώτα γνώρισε την μάνα μου και τον πατέρα μου την αδελφή μου και μετά εμένα. Λοιπόν, πήρε μια γενική εικόνα της κατάστασης και χωρίς καθόλου υπεκφυγές είπε ότι μου είπε, ότι εγώ διαπίστωσα τι συμβαίνει στο σπίτι, ούτε κάν με ρώτησε αν συμβαίνει. Μου είπε, ήρθα και διαπίστωσα τι συμβαίνει στο σπίτι σου, και επειδή ενδιαφέρομαι για σένα θέλω να σε βοηθήσω. Είδανε ότι προσπάθησε να με πάρει αυτός από την κακία που είχα από τους τρείς ανθρώπους, δεν θυμάμαι ακριβώς πως έγινε, θυμάμαι όμως ότι τόλμησε και το έδειξε μπροστά τους. Γιατί ερχόταν στο σπίτι και τους έλεγε κουβέντες διάφορες…
 
Σ.- Με ποιούς;
 
Ε.- Ολονών. Και νομίζω της [όνομα ΑΔΕΛΦΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] της είχε μιλήσει, γιατί είχε πιστέψει ότι ήταν μικρή κοπέλα, ότι θα ήθελε να βοηθήσει και της είχε πεί για  --- στον πατέρα σου για --- να, έλα και σύ μαζί… να βοηθήσουμε την κατάσταση. Κι όταν --- --- και έκανε πάρα πολύ άσχημα πράγματα.
 
Σημείωση: Εννοεί ότι επειδή το παιδί αυτό (λεγόταν Νίκος) θα πήγαινε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές, και τότε ήταν που για Ηνωμένες Πολιτείες χρειαζόταν πιστοποίηση κοινωνικών φρονημάτων, απείλησαν τους δικούς του ότι θα καταγγείλουν ψευδώς ότι είναι κομμουνιστής για να μην γίνει δεκτός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Απ’ ότι μου έχει πεί η [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], το παιδί μάλλον ήταν αδιάφορο πολιτικά. Την τεχνική όμως αυτή χρησιμοποιούσε χρόνια ο πατέρας της [Όνομα ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ] στο εργοστάσιο του Μποδοσάκη που δούλευε για να απολύει αυτούς που δεν ήθελε, και απ’ ότι μου είχε πεί ο ίδιος, η κατηγορία του κομουνιστή έπιανε πάντοτε, και απ’ ότι είχα καταλάβει όταν συζητούσα μαζί του, όταν κάποιος υπάλληλος δεν του άρεσε, επειδή αυτός ήταν πληροφοριοδότης της δεξιάς μέσα στο εργοστάσιο, και αρκετά παλιός, και τα κριτήρια πρόσληψής του ήταν κομματικά, κάρφωνε αληθώς ή ψευδώς τους ανθρώπους για αριστερούς, και τους έδιωχναν. Είχα εκπλαγεί τότε που μου τα έλεγε, αλλά ήμουν μικρός και δεν είχα δώσει την δέουσα προσοχή. Τώρα καταλαβαίνω ότι είχα πέσει σε λυκοφωλιά.
 
Σ.- Να επανέλθουμε στο άλλο θέμα; Κατ’ αρχάς δεν το ήξερε κανένας αυτό εκτός από ‘μένα, και ‘μένα μου το ‘πες πέρισυ.
 
Ε.- Ναι.
 
Σ.- έτσι, λοιπόν, περίμενε, δυό λεπτά, κάτσε, να
 
Ε.- --- --- --- υπήρχαν και άλλοι που έβλεπαν τι κάνουν μέσα στο σπίτι, την [όνομα ΑΔΕΛΦΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ], ο Μήτσος….
 
Σ.- Ναι αλλά δεν είχαν… α για τον Μήτσο που είπες. Μισό λεπτό, λοιπόν τελειώνει η κασέτα. Για τον Μήτσο που είπες. Να γυρίσουμε την κασέτα από την άλλη πλευρά, έτσι;
 
Ε.- Μμμ. (Εννοεί ναι).
 
Σημείωση: Τέλος πρώτης πλευράς. Εδώ βρίσκοντε και τα πιο ουσιώδη για την παρενόχληση της μάνας προς την κόρη. Στην άλλη πλευρά επανέρχεται λίγες φορές στο θέμα αυτό διότι ασχοληθήκαμε με τα υπόλοιπα τραγικά θέματα όπως της παρενόχλησης απο τον θείο της και για το εγκληματικό χαρτοπαιγνιακό σατανιστικό κύκλωμα.
 
 
Τέλος μαγνητοφώνησης
 
 



ΠΗΓΕΣ:










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00061 ] - [ 2011.11.03 12:00 ]
ΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ~ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ~ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ 11χρονο ΑΓΟΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ 4ων ΜΗΝΩΝ ΕΜΒΡΥΟ - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00062 ] - [ 2011.11.19 15:00 ]

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00022 ] [ 2011.11.21 12:00 ]
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΩΣ ΜΕΛΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η ΛΕΣΒΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ (ΜΑΡΙΑ Τ.) ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ Κ.) ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ  «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ~ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ~ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΟΥΣΟΥΛΟ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΠΑΝΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO ΩΣ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΠΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΖΕΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΝΕΑ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΥΒΔΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

"ΝΕΜΕΤΩΡ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2010.05.22 00:00 ]
ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02093 ] [ 2011.11.05 00:00 ]






 

ΠΗΓH: