2011-02-03

4. ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ" ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΕΝΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ "ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ" - ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ Β'




Επιστρέφοντας στην χρηματοοικονομική ανάλυση..... όλα τα πουτανάκια που μετέχουν σ' αυτό το άθλιο μουνοπάζαρο μετοχοποιούν το κεφάλαιο τους (μουνί, κώλος, βυζιά, στόμα, πρόσωπο) και εισάγονται ως μουνώνυμες εταιρείες στο μουνοχρηματιστήριο. Όσο μεγαλώνει η ζήτηση του μουνιού, αυξάνεται η τιμή του στην μουνοαγορά και η εταιρεία αυξάνει τα κέρδη της. Τότε ανεβαίνει και η μετοχή της εταιρείας στο μουνοχρηματιστήριο. Η διαφορά εν σχέση προς το χρηματιστήριο της Σοφοκλέους έγκειται στο ότι όσοι αγοράζουν μουνομετοχές δεν αποκτούν δικαίωμα μεριδίου επί των κερδών της επιχειρήσεως παρά μόνο μια βεβαίωση που αναγράφει "συγχαρητήρια, γαμήσατε το τάδε μουνί". Οι μαλακές μέτοχοι τριγυρίζουν περήφανοι και περιχαρείς στους φίλους τους επιδεικνύοντας τις "πολύτιμες" μετοχές-φούσκες (των αντιστοιχών μουνοεταιρειών) που "επιβεβαιώνουν" το πόσο "μάγκες" και "γαμιάδες" είναι, αγνοώντας πως ο καθένας μπορεί να είναι “άνδρας” κάτω από τα σεντόνια. Και ενώ αυτοί οι άξιοι βασανιστικού θανάτου (πνιγμός μέσα σε πισίνα με κολπικά υγρά) μαλακές σπαταλούν τεραστία ποσά (αναλογικά προς το εισόδημα τους) για να αγοράσουν τις μουνομετοχές-"φούσκες", την ίδια ώρα τα άχρηστα σκατόψυχα πουτανάκια αποταμιεύουν, πλουτίζουν και ευημερούν δια της εμπορικής αξιοποιήσεως του μουνιού τους. Αυτή είναι η αηδιαστική νέο-ψευδοελληνική πραγματικότητα. Αυτό είναι το εμετικό κατάντημα των σκατιάρηδων ψευδοελλήνων.


Προς τους ελάχιστους έλληνες άνδρες που έχουν απομείνει:


Κατεδαφίστε το μουνοχρηματιστήριο και πυρπολήστε την κωλοτρυπίδα όλων των μονώνυμων εταιρειών που θα βρεθούν μπροστά σας.


Ξεφτιλίστε όλους τους μουνόδουλους χατζή-έλληνες που θα βρεθούν μπροστά σας.


Διαδώστε το μανιφέστο αυτό της απελευθέρωσης.


Λευτεριά στον έλληνα υπόδουλο της συνωμοσίας της πουτάνας Μαγδαληνής.

Σύνθημα μας:
Ούτε δραχμή για το μουνί.
Θάνατος στην αιδοιοκρατία και την υποδούλωση της φασιστο-φεμινιστικής “ισότητας”.

Εδώ και τώρα ισότητα στον καταπιεσμένο, αδικημένο και δαρμένο άνδρα.


ΠΗΓΗ: