2011-01-17

ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN MASONIC PROPAGANDA IN SKOPJE






VIDEO ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΛΙΣΤ, ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΓΙΕΡΓΚ ΛΑΝΤΖ ΦΟΝ ΛΙΜΠΕΝΦΕΛΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" «ΚΑΘΑΡΗΣ» ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΜΑΤΑ ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ (ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ) ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Fascist Official Video of the FYROMian Government as shown on their State TV with Greek translation by Dr Michael" ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (κάτω) ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ






ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ VIDEO








ΣΗΜΕΙΩΣΗ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]:
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ

Το κείμενο στα Ελληνικά ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ

Ευλογημένη η Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος νυν και αεί και στους αιώνες αμήν!

Κύριε, πανοικτίρμων θεέ που είσαι στον Ουρανό, βλέπεις τα Μακεδονικά μαρτύρια μας.

Ακούς τον θρήνο των μητέρων μας, πατέρων μας, προγόνων μας και αδελφών μας καθώς και των παιδιών μας που χάθηκαν για τη Μακεδονία.

Επί χιλιάδες χρόνια ματώνουμε. Τις ζωντανές πληγές μας στα αγέννητα παιδιά αφήνουμε. Κύριε εσύ είσαι μοναδικός και είσαι στον Ουρανό.

Εσύ μόνο βλέπεις τη μητέρα μας Μακεδονία στα τέσσερα να έναι σταυρωμένη, όπως και ο υιός του θεού.

Όπου και να πας σε τάφους πατάς και απο οστά συντροφεύεσαι.

Κύριε, πες την αλήθεια, Την αλήθεια σε μας και στον κόσμο.

Γιατί στο όνειρο μου ήρθε ο Αγιος Νικόλαος και μου είπε: Και εγώ απο τη γη της αγάπης και του καλού είμαι. Και εγώ είμαι Μακεδών. Και εγώ χύνω αιματηρό δάκρυ για τον πόνο μας.

Και όταν ρώτησα γιατί θα μου πει: “Γιατί ήρθε η σειρά μας” (των Μακεδόνων)

Κύριε, συ ξέρεις ότι υπάρχουν δύο αλήθειες, αλλά μία είναι η αληθινή και η δίκαια.

Επί χιλιάδες χρόνια με άπειρα βιβλία, με ψεύτικη ιστορία, οι γείτονες μας απέκρυψαν την αλήθεια για την Μακεδονία.

Κύριε, μόνο εσύ ξέρεις την πραγματική αλήθεια. Ποίοι είμαστε. Απο που είμαστε και γιατί Μακεδόνες είμαστε.

Και στον Απόστολο Παύλο στο όνειρο του εμφανίστηκε ένας Μακεδόνας και του είπε: “Ελα στη μακεδονία και βοήθησε μας”.

Ο Απόστολος Παύλος άκουσε την προσευχή και πρώτα σε μας τους Μακεδόνες ήρθε.

Τώρα επί 2000 χρόνια μόνο σε Εσένα πιστεύουμε. Σε χιλιάδες μοναστήρια και εκκλησίες προσευχόμαστε σε Εσένα. Απο την αιωνιότητα Εσένα περιμένουμε.

Θυμάμαι και ξέρω ότι είμαι Μακεδόνας απο το Goverlevo, για χιλιάδες χρόνια είμαι με το θεό. Στο μεγάλο σταυρό του κόσμου προσεύχομαι.

Κύριε, πανοικτίρμων που είσαι στον ουρανό, εισάκουσε την προσευχή μας. Ελα σαν αρμαγεδών. Δώσε το χέρι και πες την αλήθεια για το κακό και το καλό σε μας και σε όλο τον κόσμο.

Γιατί το αίμα μας δεν σταματά για τη μεγάλη μητέρα μας την Μακεδονία.

Ευλογία θεού για σας Μακεδόνες μου.  Χιλιάδες χρόνια περιμένω να με καλέσετε.  Απο πάντα είμαι μαζί σας.

Απο την αιωνιότητα τώρα έρχομαι. Εγώ ήδη είμαι ανάμεσα σας, γιατί στην αιωνιότητα δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάστημα. Σε μένα ο χρόνος ειρηνεύει.

Αλλά σε σας ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ότι τη γη σας, τη Μακεδονία, με 3 φυλές την κατοίκησα: Τη λευκή τη Μακεδονική, την κίτρινη την Μογγολοειδή και τη μαύρη την Νεγροειδή. Οι άλλες φυλές εξαφανίστηκαν.

Από εσάς τους Μακεδόνες, τους απογόνους του Μακεδόνος. Την λευκή φυλή. Τα πάντα ξεκίνησαν μέχρι την Ιαπωνική θάλασσα. Όλοι οι λευκοί είναι αδέλφια σας γιατί φέρουν το γένος των Μακεδόνων. ‘Ολα απο το Βορρά ξεκίνησαν: Porodin, Kradobor, Angelci, Barudnica, Goverlevo.

‘Οπου και να σκάβετε την αλήθεια θα βρείτε. ποιοί είστε, γιατί είστε και από πού είστε.

Κακές διαβολικές ψυχές (οι Έλληνες), χιλιάδες χρόνια την αλήθεια απέκρυψαν και έλεγαν ψέματα στον κόσμο. Τι περάσατε και τι μαρτύρια υπομείνατε με τους πειρασμούς που σας έστειλα, αλλά μου μείνατε πιστοί.

Παιδιά μου, παιδιά του ήλιου και των λουλουδιών, ευλογημένοι με χαρά, αγάπη και καλοσύνη.

Επί χιλιάδες χρόνια σας έστελνα βασιλείς και τώρα βασιλείς σας δίνω. Πόσοι βασιλείς ήταν μαζί μου και πόσο Μακεδόνες είναι, όσο τα αστέρια του ουρανού και η άμμος της θαλάσσης.

Ας ψάλλουν όλοι οι άγγελοι για όλους όσους ήταν μαζί μου, πόσοι άλλαξαν τη ζωή τους και την αγάπη τους για τη Μακεδονία, για την αιωνιότητα και τη βασιλεία μου μοιράζονται.

Ας ψάλλουν όλοι οι Άγγελοι, όλους εσάς που τη δόξα μου κατανοήσατε, για όλους εσάς που κομμάτι του παραδείσου έδωσα. Για όλους εσάς που δώρισα αγάπη και ειρήνη. Για όλους εσάς που με περιμένατε!

Ιδού τώρα στη Μακεδονία έρχομαι. Τώρα είμαι ανάμεσα σας για να σας πω την αληθινή αλήθεια που απο εσάς αφαίρεσαν.

Τον τάφο του Αλεξάνδρου, του Μακεδόνος βασιλέως να ανοίξω και όλο τον κόσμο να τον φέρω σε προσκύνηση του.

Πόσους τάφους Μακεδονικούς έχω ακόμη να ανοίξω, γιατί οι ψυχές για την αλήθεια σε μένα φωνάζουν! Αγαπάτε τους μεγαλύτερους εχθρούς σας, γιατί εγώ θα σας βοηθήσω μέσω αυτών, την αλήθεια για την Μακεδονία και για εσάς τους Μακεδόνες ο κόσμος να μάθει, ότι ήσασταν οι πρώτοι των πρώτων και οι αξιότεροι των αξίων.

Τώρα ήρθε ο Μακεδονικός καιρός, όλος ο κόσμος την αλήθεια να γνωρίσει, να δει πόσο τιμή και ευλογία είναι να είσαι Μακεδόνας, απόγονος του Μακεδόνος και υιός του θεού του σύμπαντος κόσμου.

Παιδιά μου ευλογημένα, μάρτυρες μου.

Εδώ που βασιλεύει ο ήλιος και τα λουλούδια, ας είναι αιώνια χαρά, αγάπη και καλοσύνη.

Ανάμεσα σας μόνο είμαι ευτυχισμένος και μακάριος για την αιώνια Μακεδονία ειπώθηκε.

Αμήν.

Δορυφορικό πρόγραμμα της ΜΤΒ (Κρατική Τηλεόραση FYROM)
Συγγραφέας κειμένων: Nice Dimovski
Μετάφραση - Προσαρμογή: Χρυσανθόπουλος Μιχαήλ, Καθ.Ιστορικός - Θεολόγος - Αγιογράφος - Συγγραφέας Δημοσιογράφος S.B.S. Australia
Επεξεργασία - Υποτλιτισμός: Εγνατία Τηλεόραση


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:













ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ '40 ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"


ΣΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"


ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ '40 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"


3rd Reich 1933 Election Propaganda Braubach Swastika Sun RPPC
Rising Sun

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ '40 ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΛΑ



ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


GRAND LODGE OF MACEDONIA - FIAT LUX - ГРБОТ НА ГОЛЕМАТА ЛОЖА НА МАКЕДОНИЈА
Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "MACEDONIA"

GRAND LODGE OF MACEDONIA - FIAT LUX - ГРБОТ НА ГОЛЕМАТА ЛОЖА НА МАКЕДОНИЈА

THE SKOPJE LODGE No. 9721 - ЛОЖА СКОПЈЕ
ЛОЖА СКОПЈЕ - ФОРМИРАНА НА 02 ОКТОМВРИ 6000 ГНС; 2000 ЛГ 23 ОСНОВАЧИ











ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"









RISING SUN LUCIFERIAN TORCH FLAME SUN RAYS SYMBOL IN THE SKOPJE - FYROM FLAG



Propaganda poster published in Skopje for Iraqi war


















ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΠΟΥ «ΜΙΛΑ» Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" ΘΕΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ



ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
VIDEO 2 - 04:24
"ότι τη γη σας, τη Μακεδονία, με 3 φυλές την κατοίκησα:"


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
VIDEO 1 - 00:01
"Παιδιά μου, παιδιά του ήλιου και των λουλουδιών"


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
VIDEO 2 - 03:17
"Γιατί το αίμα μας δεν σταματά για τη μεγάλη μητέρα μας την Μακεδονία"








ΤΑ ΔΥΟ (2) VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ
1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
2. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
VIDEO 1.

Shocking Video - FYROM, new Nazi's nation or mentally ill?






VIDEO 2.
Fascist Official Video of the FYROMian Government as shown on their State TV with Greek translation by Dr Michael










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01219 ] [ 2009.08.26 00:00 ]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01287 ] [ 2009.10.31 24:00 ]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01289 ] [ 2009.11.02 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01290 ] [ 2009.11.03 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01291 ] [ 2009.11.04 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01343 ] [ 2009.12.20 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01383 ] [ 2010.01.25 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01505 ] [ 2010.05.15 00:00 ]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01604 ] [ 2010.08.05 00:00 ]


"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] - [ 2009.03.11 17:00 ]

"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.11.28 00:00 ]